Droomt u er al erg lang van die grote open zolder om te toveren in een slaapkamer, maar kan niet klussen of u heeft geen zin om te klussen? Of heeft u een hele verdieping die onder handen genomen moet worden? Wij steken maar al te graag onze handen uit de mouwen! Onder timmerwerk wordt van alles verstaan. Het kan ook zijn dat u graag op maat gemaakte meubels wilt of een terras wil laten bouwen aan uw huis. Of u wilt uw kozijnen vervangen of een nieuw dakkapel, of u heeft iemand nodig om de badkamer af te kitten, kortom, een kleine of grote klus, het is allemaal mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten timmerwerk. Onze jongens denken heel graag met u mee, voor ons is het het belangrijkst dat u tevreden en blij bent met het eindresultaat.

Al het sloopwerk dat erbij komt kijken, is ook voor onze rekening; van het slopen tot het afvoeren van puin. Wij bieden uitstekende kwaliteit timmerwerk voor een scherpe prijs. Wij staan altijd open voor alles, bel gerust om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Een schilderklus moet secuur en goed gedaan worden, het valt meteen op wanneer er geen goed schilderwerk is aangebracht. Ons team werkt altijd keurig en bij ons hoeft schilderwerk niet al te duur te zijn. Wij werken uitsluitend met verf van goede kwaliteit, want we willen niet dat het eindresultaat van uw te schilderen product slecht afgewerkt is. Ook kunnen wij advies geven over de verschillende soorten verf en of er bijvoorbeeld grondverf nodig is of niet.

Wij schilderen zowel binnen- als buitenshuis. Buitenshuis kunt u denken aan de gevels, deuren en kozijnen of bijvoorbeeld wanneer uw tuinhuis een nieuwe frisse uitstraling nodig heeft. Binnenshuis kan zijn uw muren, trap, keukendeurtjes of bijvoorbeeld meubels.

Doe-het-zelf kan een uitstekende keuze zijn, mocht je het zelf goed in elkaar kunnen zetten. Heb je geen echte klushanden of heb je gewoonweg geen tijd? Maar je wilt toch die kast of keuken in huis welke helemaal volgens eigen wens en smaak is samengesteld? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Onze jongens hebben de nodige ervaring in het monteren van o.a. kasten, bureaus, bedden en keukens.

Tegenwoordig bent u goedkoper uit bij de doe-het-zelf zaken, naast het feit dat het altijd naar uw eigen wens is ingedeeld en u altijd even terug kan gaan voor losse onderdelen. Jammergenoeg zijn de monteurs waar deze winkels mee werken, niet altijd de goedkoopste. Voor een scherpe prijs kunt u uw droomkeuken of droomkast goed in elkaar laten zetten door 123klusjesman!

Er zijn verschillende soorten vloeren op de markt, die allemaal een andere behandeling vereisen. Laminaat is makkelijk schoon te houden, een echte houten vloer heeft een wat chiquere uitstraling, maar vloerbedekking kan weer erg fijn zijn voor kleine kinderen. Wat u ook kiest, wij kunnen u garanderen dat wij alles netjes leggen en afwerken. Wij denken daarnaast graag met u mee als het op een ondervloer aankomt. Is een ondervloer wel nodig, of loopt de vloer wellicht van nature al schuin? Dan hebben wij daar altijd een passende oplossing voor.

Wij leggen:
-laminaat
-houten vloeren
-vloerbedekking

Voor keuken-montage bent u bij 123klusjesman aan het goede adres. Door onze vakkundigheid plaatsen wij uw keuken en daarbij kunnen wij ook zorgen voor een goede basis. Dit houdt in dat wij eventuele muren voor de keuken kunnen plaatsen en afwerken. Wilt u uw bestaande keuken omtoveren, denk bijvoorbeeld aan het verven van de deurtjes of handgrepen vervangen, dan kunt u bij ons ook zeker terecht.
Mocht u nog geen keuken hebben uitgezocht, zijn wij bereid om samen te kijken naar de mogelijkheden. Wellicht zien wij dingen die u nog niet gezien had, wat uiteindelijk nog zal schelen qua kosten.