Plannen om uw huis of een ander pand aan te pakken? Maar geen klushanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 123Klusjesman staat direct voor u klaar. In heel regio Rotterdam zijn onze vakmensen te vinden. Prijs en kwaliteit zijn heel belangrijk, dat weten wij. Wij leveren niks anders dan goede kwaliteit. Het maakt niks uit of het een kleine klus is of een grote aannemersklus. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw verbouwingen en renovatiewerk.
Bent u uw gedateerde badkamer zat? Of wilt u het sanitair behouden, maar de badkamer een frissere en chiquere look geven? Ook dat is uiteraard mogelijk, wij kunnen uw badkamer transformeren hoe u dat wilt. Wij zullen u zeker advies geven over de bijvoorbeeld de indeling en wat wel en niet mogelijk is. Belangrijk is dat u het luxe-gevoel krijgt, waar u naar op zoek bent. Al het sloopwerk dat erbij komt kijken, is ook voor onze rekening; van het slopen tot het afvoeren van puin. Neem contact met ons op, dan komen wij vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden en zullen u een offerte doen toekomen.
Veel mensen kiezen in deze tijd om hun zolder te laten verbouwen. Zij willen graag een grotere ruimte creëren voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een groot washok. Bij zolderverbouwingen letten wij ook goed op de dakconstructie. Is het bijvoorbeeld mogelijk om met een dakraam meer licht te creeëren en hoe zit het met goede ventilatie. Dit zijn ook belangrijke aspecten waar u aan moet denken. In alle gevallen, zullen wij er zeker samen uitkomen.

Een zolderverbouwing is naast uw eigen extra comfort ook een goede investering, mocht u ooit uw huis in de verkoop willen zetten. Al het sloopwerk dat erbij komt kijken, is ook voor onze rekening; van het slopen tot het afvoeren van puin. Laat u informeren en inspireren door onze vakmannen. Bel gerust voor de mogelijkheden en wij maken eerst een offerte voordat we aan de slag gaan.